Yrityksemme nimenmuutos   (Julkaistu: 30.10.2018)

Yrityksemme nimenmuutos

Yrityksemme toiminimi on muuttunut 30.10.2018. Uusi toiminimi on EcoProtech Oy.  Nimenmuutoksen taustalla on yrityksen omistuspohjan muutos. Yhtiön pääomistus on viime vuosien omistusjärjestelyiden myötä palautunut perustajayrittäjä Tero Mäen yrityksille Eko-Kvintti Oy:lle ja Prosessi- ja vesitekniikka Provetek Oy:lle.  Uuden toiminimen myötä haluamme kuvata yrityksen taustaa ja vahvaa osaamista ympäristötekniikan alan yrityksenä myös kansainvälisillä markkinoilla.

Nimenmuutos ei vaikuta muihin yrityksen juridisiin tietoihin, kuten Y-tunnukseen tai pankkitietoihin, eikä voimassa oleviin sopimuksiimme.

Kotisivut löytyvät jatkossa osoitteesta www.ecoprotech.fi ja sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ecoprotech.fi.

Yhtiön toiminimen muutos ei vaikuta tarjoamiimme tuotteisiin tai palveluihin.

Lisätietoja asiasta antaa Mari Eskelinen-Mäki, +358 40 7030788, mari.eskelinen-maki@ecoprotech.fi

_______________________________________________________________________________

EcoProtech Oy on vuonna 2002 perustettu Hyvinkäällä, Kiteellä ja Jyväskylässä toimiva prosessi-, ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan insinööritoimisto, joka on erikoistunut mm. jätteenkäsittely- ja bioenergiaprojektien suunnitteluun ja toteutukseen. Yhtiö on Suomen johtava biokaasulaitostoimittaja, ja sen EPAD-teknologiaan perustuvia biokaasulaitoksia on toimitettu aikaisemmin mm. EcoEnergy SF Oy:lle Äänekoskelle, Kunmingin kaupunkiin Kiinaan, St1 Biofuels Oy:lle Hämeenlinnaan, Envor Biotech Oy:lle Forssaan, Kymen Bioenergia Oy:lle Kouvolaan, Rayongin kaupunkiin Thaimaaseen sekä Forssan kaupungin jätevedenpuhdistamolle. Lisäksi yritys on toimittanut lukuisia biokaasulaitoksiin sekä muuhun ympäristöteknologiaan liittyviä suunnittelu- ja saneerausprojekteja kotimaassa sekä ulkomailla. www.ecoprotech.fi

Prosessi- ja vesitekniikka Provetek Oy on vuonna 2007 perustettu ympäristö-, vesi- ja prosessitekniikkaan erikoitunut yritys. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Kiteellä. Toiminta käsittää monipuolisesti ydintoimialojen laitevalmistuksen, rakentamispalvelut, laiteasennukset sekä projektinjohtopalvelut. Provetek Oy on toiminut läheisessä yhteistyössä EcoProtech Oy:n kanssa tämän kaikissa biokaasulaitosprojekteissa. www.provetek.fi

Eko-Kvintti Oy on vuonna 2005 perustettu liikkeenjohtopalveluihin, konsultointiin, kiinteistöjen omistukseen ja hallintaan sekä lämpöliiketoimintaan keskittynyt perheyritys.


« Takaisin

Lisää ajankohtaisia »

 

Kitee office

EcoProtech Oy
Niittytie 7B
FI-82500 Kitee
Finland
Tel. +358 400 789 831

Jyväskylä office

EcoProtech Oy
Yliopistonkatu 21 A 13
FI-40100 Jyväskylä
Finland
Tel. +358 40 519 4383

Hyvinkää Office

EcoProtech Oy
Kerkkolankatu 30
FI-05800 Hyvinkää
Finland
Tel. +358 50 431 7599

©2019 EcoProtech Oy - MMD Networks Oy